Yhteishaun joukkue ampumakisat 13.8.2022

Maanantai 15.8.2022 klo 14.33 - MK

La 13.8.2022 järjestettiin Yhteishaku Kalevi Alaviuhkolan seurojen/seurueiden joukkue ampumakilpailut Meltauksen ampumaradalla. Kilpailun voitti Marrasjärven pyytömiesten joukkue (kuvat: Ampumarata) Parhaan tuloksen (paras ampuja) puolestaan ampui Jouni Ylianttila (91 pistettä). Kilpailuun osallistui kuusi joukkuetta, joista yksi oli ns sekajoukkue. Kiitos osanottajille, toimitsijoille ja onnea voittajille !

Kommentoi kirjoitusta.

Seuran vuokramaat Reviiri sovelluksessa

Tiistai 28.6.2022 klo 13.09 - MK

OMKS ry vuokramaat on lisätty (päivitetään myös) Reviiri järjestelmään.

Seuramme jäsenet saavat kartat näkyviin tietokoneelta (selaimesta myös kännykästä) osoitteesta https://reviiri.org

Yhteiskäyttötunnus on: omksry.1968@reviiri.org

Salasana: omksry

Karttatasovalinnan kautta voit valita esim Pienriistan (metsäkanalinnut) vuokramaat näkyviin tai hirvenpyyntiin vuokratut alueet. Alueet näkyvät vihreänä ja /tai raidattuna vihreänä. Parhaiten alueet tulevat näkyviin, kun valitsette kuvan mukaiset tasot: (mikäli alue tasovalinnan jälkeen on punainen, alueella on mahdollista metsästää AINOASTAAN hirvieläimiä, kts kuva alla)

Esimerkki kuvaa alla (PUN -> HIRVEN METS, VIHR/RAITA VIHR-> METSÄKANALINNUT):

Sovelluspuhelimessa toimii b-bark sovelluksen kanssa.

ANTAKAA PALAUTETTA KARTAN TOIMIVUUDESTA YM SIVUJEMME "OTA YHTEYTTÄ" LOMAKKEELLA TAI SOITTAMALLA / VIESTILLÄ  0405524815 (Marko)  

2 kommenttia .

Pilkkitapahtuma

Tiistai 19.4.2022 klo 8.30 - MK

Iso kiitos kaikille pilkkitapahtumaan osallistuneille, meitä oli paljon iloisia ihmisiä jäällä ja kauniissa kelissä. Kiitos myös palkintojen lahjoittajille LVI-Ollila, Fysiokeskus Kouta sekä Valinta Evesti. Vuoden päästä taas, KIITOS!

Kommentoi kirjoitusta.

Ampumaradan harjoitusammuntojen varaukset

Tiistai 19.4.2022 - MK

Ampumaradan käytön varaus numeroista 0400-816458 tai 040-5524815 tai marko.krigsholm(at)pp.inet.fi. Harjoitusvuorot viedään sivujemme kalenteriin, josta voi tarkastaa vapaat ajat.

Kommentoi kirjoitusta.

Jäsenanomus

Tiistai 25.1.2022 - MK

Olen siirtänyt Jäsenanomuksen sivuillemme. Löydät sen Yhteystiedot- välilehdeltä.

Toinen tiedosto on .PDF ja toinen .XLXS (Excel). Linkkiä napauttamalla, anomus avautuu uuteen ikkunaan, josta se on helppo tulostaa ja täyttää.

Täytetyn anomuksen voi lähettää kirjepostilla tai skannattuna liitteenä sähköpostilla 

marko.krigsholm(at)pp.inet.fi

Kommentoi kirjoitusta.

Hirvijahti päätökseen

Sunnuntai 23.1.2022 klo 16.08 - MK

Hirvisyksy oli seuramme osalta haasteellinen, koska alueella ei ollut hirviä edellisten vuosien tapaan. Kaatomäärän jäädessä pieneksi, emme pystyneet jakamaan maanomistajille suunniteltua osuutta. Hyvä, että peijaiset saatiin järjestettyä. Toivottavasti tulevina vuosina pääsemme tavoitteeseen.

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoitukset